Notis

Ute etter en fet kodelås? Sjekk ut Masterlock dialSpeed!

27 okt

Dette er den første kodelåsen jeg har sett som også ser veldig bra ut. Ikke bare tilfredsstiller den øyet, men også nerden i deg. Billig er den også og nå selger den for $25 – knappe 150 kr. Ser dessverre ut som at de ikke sender til Norge på deres hjemmeside, men hvis noen finner ut noe mer om dette – skriv i kommentarfeltet 🙂

Bilde

Notis

Evernote og Moleskine i vakker symbiose!

22 okt

Hørt om Moleskine? Hvis ikke er dette en legendarisk notat/skrive-bok som tidligere ble produsert i Italia.

Evernote er på mange måter Moleskines software-versjon med blant annet mulighet for å ta bilder av ting du skal huske, ta opp lyd og synkronisere dette på flere plattformer.

Nå har disse to kommet sammen for å lage et spennende produkt. Evernote Moleskine er en notatblokk som kommer med et 3 mnd abonnement på digitale Evernote og med en rekke klistremerker du kan bruke til å merke sidene i notatboken. Her kan du notere for hånd, ta bilde av sidene og bruke Evernotes spesielle funksjoner for å digitalisere notatene dine.

Dette bør være interessant!

Notis

Fet kalender!

22 okt

Coolmaterial kommer opp med utrolig mye bra, noe denne kalenderen er et eksempel på.

Håndlaget i tre er dette en fet kalender som fint forsvarer sin plass på nattbordet.

Bilde

Notis 21 okt

Smart Things: Make Your World Smarter er et virkelig interessant produkt for de med interesse for automatisering av hjemmet.

Med denne enheten kan du blant annet:

  • Kontrollere dører.
  • Få oppdateringer på været.
  • Kontrollere belysninger.

Denne fungerer også med vidunderlige Instacube.

Utbyggingsmulighetene er mange…

Prosjektet ble avsluttet og nådde (selvfølgelig) sitt mål om finansiering 22. september. Men du kan fortsatt forhåndsbestille fra deres hjemmeside. Der kan du velge mellom tre pakker, alle koster $299 – mer enn det ville gjort om man var rask på å bestille på Kickstarter, men disse pakkene inkluderer ganske mange sensorer og monitorer. Sjekk ut siden!

Bilde

Notis

Lockitron! Lås opp døren via internett!

21 okt

Lockitron er virkelig en gadget jeg har tro på. Kickstarter-prosjektet går ut om 11 dager og har så langt fått 13.147 «backers» og samlet inn $1,976,966. Altså, godt over 10 millioner kr fra brukere som har troen på produktet.

Det er ikke rart. Denne er nemlig enkel å montere om du har riktig dør og kommer med en rekke funksjoner. Selve enheten har innebygget Wi-fi. Har du Iphone 4s eller Iphone 5 vil døren (les: låsen) åpne seg automatisk når du nærmer deg ved hjelp av Bluetooth 4.0 – som selvfølgelig også er innebygget i Lockitron.

Lockitron erstatter ikke låsehuset i døren, men smettes på innsiden av døren, på «låsvrideren». Du kan benytte alle smarttelefoner sammen med Lockitron, men hva om telefonen din er for gammel? Da benytter du ganske enkelt SMS!

Det er enkelt og greit et sinnsykt fett produkt som undertegnede har bestilt. Fort dere – 11 dager igjen og pengene (Lockitron koster $149) blir ikke trukket før enheten er klar til salgs.

Bilde

Notis

Nest! Tidenes råeste termostat?

21 okt

Denne termostaten tilpasser seg husets beboere og døgnrytme og tilpasser husets temperatur til det.

Dinside har en glimrende artikkel om dingsen, som så vidt jeg vet, ikke er klar for Norge på nåværende tidspunkt.

Amazon selger Nest for $249, men den ser ut til å være utsolgt nå. 

Den ser i hvert fall bra ut og klarer nok å pirre en del nerder der ute…

Bilde 

 

Notis

Treningsarmbåndet som måler søvn og aktivitet og som kommuniserer med din Iphone trådløst!

21 okt

Larklife Fitness Monitor er armbåndet som følger med på søvnen din og evt. vekker deg opp om morgenen ved en mild vibrering. Den teller i tillegg antall skritt gått i løpet av dagen og skal visstnok kjenne forskjell på om du går eller løper.

Både Cool Material og Gizmodo har skrevet om dingsen som forresten også skal følge med på matinntaket ditt…

Den er ikke tilgjengelig helt enda, men visstnok «på vei».

Utsalgsprisen ryktes å være $150.

Bilde